GİRESUN / MERKEZ - Giresun Zübeyde Hanım Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Tem

2022 TEKNOFEST yarışmalarının ''Lise Öğrencileri İklim Değişikliği Araştırma Projeleri Yarışması'', ''Lise Öğrencileri Kutup Araştırma Projeleri Yarışması'', ''Üniversite Öğrencileri Araştırma Proje Yarışmaları'' ve ''İnsansız Sualtı Sistemleri Yarışması'' Giresun'un ev sahipliğinde 22-24 Temmuz 2022 tarihleri arasında Giresun Çotanak Spor Kompleksi'nde sergileniyor.

Hem Giresun halkından sergi alanını ziyaret edenlere hem de Giresun'a projeleri için şehir dışından gelen misafirlerimize okulumuzu tanıtmak adına ''Güzellik ve Saç Bakım Hizmetleri'' bölümümüz ile sergi alanında yerimizi aldık.

Bu organizasyon için Giresun İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve AR-Ge birimine, okulumuz adına stand alanında emeği geçen okul müdüremiz, bölüm öğretmenimiz ve öğrencilerimize ve bizleri yalnız bırakmayan okul aile birliğimize teşekkür ederiz.