GİRESUN / MERKEZ - Giresun Zübeyde Hanım Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Galip ÇECE - Müdür Yardımcısı

16 Haziran 1993 Erzurum Atatürk Üniversitesi Kazım Karabekir Eğitim Fakültesi Tarih Öğretmenliği  mezunudur. iİk olarak Ağrı´ nın Doğubayazıt İlçesi Küçük Yılanlı Köyü ilköğretim okulunda müdür yetkili öğretmen olarak göreve başladı.  Sırasıyla Gümüşhane ili Özkürtün ilçesi Konacık Mahallesi Şehit Yusuf Yakışır İlköğretim Okulu, Süme İlköğretim Okulunda Sınıf öğretmenliği, Giresun ili Keşap İlçesi Atatürk Çok Programlı Lisesi ile  GiresunZübeyde Hanım Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde Tarih öğretmenliği yaptı. 18 Eylül  2017 ´ de Giresun Fatih Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde müdür yardımcısı olarak çalışan Galip ÇECE,  5  Temmuz 2022 tarihinde okulumuzda müdür yardımcısı olarak göreve başlamıştır.